esmaspäev, 1. detsember 2008

Käes on jõuluaeg!

Taaskord on kätte jõudnud imeline jõuluaeg. Kõik tundub kuidagi eriline - küünlad, jõulukaunistused, kommid sussi sees...
Oh , seda aega ootasime me kõik
.
Tänane hommik algas koolis hoopis teistmoodi kui tavaliselt. Õues oli veel pime, kui me klassis tuled kustutasime, esimese advendiküünla süütasime ja jõulujutte lugesime. Mõnusa tunde tõi hinge ka luuletuse kuulamine koos kauni muusikaga.

Oh seda päkapikku küll! Hommikul oli nii palju tegemist, et me kohe ei märganudki väikest üllatust. Kui sööma hakkasime minema, avastasime, et päkapikk oli meile taskutesse kommi toonud. Küll see oli alles tore!

Täna algas meil koolis heategevuslik jõululaat. Esimesed müüjad oli neljandikud. Tunda oli tõelist laadamelu. Käis vägev müümine ja ostmine. Ja see kõik on ühe ülla eesmärgi nimel. Tore, et nii palju lapsi sellest osa võtavad. Meie kord on kolmapäeval. Loodetavasti on rohkelt müüjaid!

Jõulud on rahu, sõbralikkuse, heade mõtete ja andmise aeg. Ära unusta Sinagi olla tähelepanelik, heasüdamlik ja abivalmis. Ilusat advendiaega nii Sulle kui ka Sinu perele!

2 kommentaari:

heleriin ütles ...

Jõuluaeg on rahulik ja rõõmus aeg!

heleriin ütles ...

Jõuluaeg on rahulik ja rõõmus aeg!