reede, 13. veebruar 2009

Kõik hea ühel päeval!

Hommiks algas väga sõbralikus meeleolus. Õhus oli tunda palju elevust. Ees ootas Joosepi sünnipäev, sõbrakasti avamine ja nädalakokkuvõtte tegemine.
Et kõik hea ikka kenasti kirja saaks, peab alustama kohe algusest.Sellel nädalal tähistati koolis tervisenädalat teemal "Terve nädal, terve sõbraga!" See sobis kenasti sellesse nädalasse, kuna homme on ju SÕBRAPÄEV. Mitmes tunnis rääkisime inimese tervisest ja täna käisime eesti keele tunnis ka arvutiklassis. Internetis oli üks vahva lehekülg, mis sisaldas palju huvitavat toitumise kohta.
Tänane arvutiklassikülastus oli väga eriline. Nimelt sai iga laps endale isikliku arvutikoodi, millega peab hakkma edaspidi arvutisse sisenema. Kuna need kasutajatunnused ja paroolid olid üpriski keerulised, siis võttis meil arvutisse sisenemine väga palju aega. Eks me pea nüüd rohkem arvutis käima hakkama, sest harjutamine teeb meistriks.

Peale söömist tähistasime Joosepi sünnipäeva. Samuti oli Mial, Alexil ja Kätriinil kaasas tervele klassile maiustusi, mis ootasid jagamist.
Ja siis saabuski kauaoodatud hetk, mil avasime sõbrakasti. See kastike oli meil juba mitu päeva laual ja ootas kaarte.
Tore oli näha, et kõigile oli kastis väike üllatus. Mõnele rohkem, mõnele vähem! Peaasi, et rõõmu tundsid kõik!
Selle nädala esmaspäevast alustasime klassis uue tavaga - tubliduse täpikestega.
Kõik, kes on päeva jooksul väga tublid, kuulavad kenasti sõna, täidavad enda kohustusi, kellel on alati kõik vajalik koolis kaasas, kes on kaaslastega sõbralikud, saavad päeva lõpus rohelise täpikese. Kes nädala jooksul kogub 5 täppi, saab tänutäheks kuldse tähekese. Õnneks ei jäänud ükski laps rohelisest täpikesest ilma.
Selle nädala kuldsed tähed on: HELERY, HELERIIN, SANDER, ALEX, LINDA, MERITH, PILLERIIN, MIA.

Kiiret paranemist soovime aga Carmenile ja Ragnarile. Ootame teid väga kooli!

Kommentaare ei ole: