neljapäev, 16. aprill 2009

Oh, need koogid, nämmm....

Täna korraldasime koogipäeva!
Päeva mõte sündis sellest, et eesti keeles ja inimeseõpetuses oleme terve selle nädala rääkinud toitumisest. Eelkõige tutvume just tervisliku toitumisega. Aga mis elu see on, kui magusat ei saa! Lugemispalas tahtis karupoeg hirmsasti kooki, aga selle tegemine tal eriti hästi ei õnnestunud. Seetõttu otsustasime meie korraldada ühe tõelise koogipäeva.
Kooke on igasuguseid - õunakooke, šokolaadikooke, kirsikooke, kohupiimakooke... nimekirja võib jätkata lõputult. Seega pididki lapsed kodus mõtlema, milline kook neile endile kõige enam meeldib. Kui kook valitud, pidi retsepti vihikusse kirjutama. Kellel võimalusi oli, küpsetas selle ka kooli kaasa. Tore oli näha, et nii palju lapsi oli selle vaeva ette võtnud. Suur tänu teile!
Esialgu sai räägitud, et püüame välja selgitada ka meie klassi lemmiku. Kahjuks see meil ei õnnestunud. Põhjus oli ilmselge. Kõik koogid olid imemaitsvad ja maitsed väga erinevad.
Kellel soovi, sai endale ka oma lemmiku retsepti.
Kes küll oskas arvata, et ka kookidest võib isu täis saada. Pidime ju nii pikalt ootama, enne kui neid üldse maitsta saime. Lõhn meelitas meid terve päev. Kui aeg käes oli, siis kõiki ei suutnudki otsa süüa. Sellest pole aga midagi, homme on ka ju päev.

Küll on tore homme kooli minna, laual koogid ootamas!

Kommentaare ei ole: